J-Celen

Specialisatie civiel recht

Mr. Jale Celen behandelt zaken op het gebied van het personen- en familierecht.

Zowel haar bachelor als haar master behaalde J. Celen aan de Erasmus Universiteit, waar zij in 2016 strafrechtelijk voor is afgestudeerd. Voordat mr. J. Celen de overstap maakte naar de advocatuur werkte zij voor verschillende organisaties waar zij juridisch advieswerkzaamheden combineerde met het initiëren van sociaal maatschappelijke projecten. Al deze ervaringen heeft mr. J. Celen meegenomen naar de advocatuur.

Als advocaat beschikt Mr. J. Celen over een breed scala aan competenties die haar in staat stellen om haar cliënten op een professionele en effectieve manier bij te staan. Mr. J. Celen staat haar cliënten ten volle bij en is gedreven om het beste resultaat voor haar cliënten uit een zaak te halen. Zij is tevens sterk in staat complexe juridische vraagstukken te analyseren en te doorgronden, wat belangrijk is om tot de kern van de zaak te komen en de juiste strategie te bepalen. Belangrijk om daarbij te noemen is dat mr. J. Celen de dagelijkse gevolgen van een zaak voor haar cliënten nimmer uit het oog verliest. Voorts is zij communicatief sterk wat een essentieel onderdeel is als advocaat. Zij beschikt verder over een groot empathisch vermogen wat ten goede komt bij het goed doorgronden van de problematiek van de cliënten wat tevens helpt bij het op persoonlijk manier communiceren met de cliënten.

Het werk van een advocaat kan heel stressvol zijn. mr. J. Celen staat bekend om haar doorzettingsvermogen en haar hoofd koel kunnen houden onder een stressvolle situatie, dat geeft haar cliënten rust en vertrouwen. Met deze competenties voldoet mr. J. Celen aan de absolute voorwaarden voor een goede dienstverlening. Het vertalen van persoonlijke motieven naar juridische argumenten is haar kracht. Mr. J. Celen staat haar cliënten in verschillende talen bij en heeft ervaring in echtscheidingen en andere samenlevingsvormen, afstamming, erkenning kind, huwelijksvermogensrecht, omgangsregelingen, ouderlijk gezag en voogdij, uithuisplaatsingen en toezichtvormen, burgerlijke stand: geboorte, voornaam en achternaam, voornaamswijzigingen, ondercuratelestelling, bewindvoering en mentorschap.

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Turks

Rechtsgebiedenregister

  1. J. Celen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied:

Inschrijving advocaat Algemeen

Subrechtsgebied:

Personen- en familierecht

  • Echtscheidingen
  • Alimentatie
  • Omgangsregelingen
  • Ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

+31 (0)70 389 95 10

j.celen@hoefkade.nl